Punt divers

S'obren les inscripcions per participar en les estades de voluntariat forestal en boscos del Pallars Sobirà

El Projecte Boscos de Muntanya organitza estades de voluntariat forestal per a adults al Pirineu des de l'any 2007. La seva missió és millorar la situació dels boscos de muntanya i la seva eina per aconseguir-ho és el treball de voluntaris en tasques de gestió forestal. Aquesta entitat ha obert les inscripcions per participar en els camps de treball que s'organitzen al Pallars Sobirà durant els mesos de juliol i agost. Els caps de colla dels grups de voluntaris s'han format aquest abril al bosc d'Aubàs-Portilhon a la Val d'Aran. Han treballat al bosc tècniques de silvicultura, recuperació de camins i transport de troncs, criteris de seguretat, manteniment d'eines i primers auxilis.

Els vuit caps de colla formats durant el curs seran responsables de portar fins a set participants a boscos del Pallars Sobirà entre el 19 de juliol i el 15 d'agost. Les inscripcions ja són obertes a www.projecteboscos.cat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.