Punt divers

Cues de fins a quinze quilòmetres a l'A-2 a Montmaneu i a l'AP-7 a Sils

El cap de setmana llarg amb motiu de la celebració del Primer de Maig provoca aquest divendres al migdia nombroses retencions a la xarxa viària catalana. El tram més complicat s'ha registrat a l'autovia A-2, a Montmaneu (Baix Llobregat), on el risc d'esllavissada obliga a desviar els vehicles per la N-II, punt on s'han arribat a acumular fins a quinze quilòmetres de retencions. A Sils (Selva), també s'han originat retencions en el tram de l'AP-7 on s'estan fent les obres de desdoblament de l'autopista. Un accident en aquesta via ha obligat a tallar un dels carrils i ha complicat encara més la circulació, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). En tots els casos, les cues són de sortida de Barcelona.

Segons fonts del SCT, la tornada del diumenge després d'aquest cap de setmana llarg pot ser complicada perquè està previst que tornin més de 200.000 vehicles, és a dir, almenys el 50% dels vehicles que van sortir de Barcelona i la seva àrea metropolitana. També destaquen els 12 quilòmetres de circulació intensa al peatge de l'AP-7, a la Roca del Vallès; i els 13 al peatge de Martorell (Baix Llobregat), també a l'AP-7. A Sils (Selva), també s'han originat retencions, on s'estan fent les obres de desdoblament de l'autopista. Un accident en aquesta via ha obligat a tallar un dels carrils i ha complicat encara més la circulació. En altres carreteres, com la C-31, a Platja d'Aro (Baix Empordà), en direcció a les platges, on s'han format 5 quilòmetres de cues. A la C-17, la situació és complicada en dos punts, de Ripoll a Campdevànol (Ripollès) i en un tram en obres a Torelló (Osona), amb dos quilòmetres. A les comarques de Tarragona, a la N-340, s'han registrat uns tres quilòmetres de retenció al Vendrell, en direcció a Tarragona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.