Punt divers

El jutge manté els càrrecs contra l'inspector dels Mossos que va llogar un pis de Calonge a proxenetes

COMARQUES GIRONINES

El jutge ha mantingut els càrrecs per un delicte de prostitució contra l'inspector dels Mossos d'Esquadra acusat de llogar un pis a Calonge (Baix Empordà) a proxenetes. Francisco J. ha declarat aquest dijous al Jutjat d'Instrucció número 2 de Sant Feliu de Guíxols i ha quedat en llibertat amb càrrecs. La policia estatal va detenir l'inspector perquè és copropietari d'un pis llogat a una parella que obligava noies a exercir la prostitució. Francisco J. és excap de la comissaria de Pineda de Mar i actualment està de baixa laboral. Els Mossos d'Esquadra han informat que han obert una informació reservada interna per investigar-ne el cas.

L'habitatge està situat a l'avinguda de la Bisbal de Calonge i els llogaters -un home i una dona- hi obligaven diverses noies estrangeres a exercir la prostitució en contra de la seva voluntat. La policia estatal va entrar a l'habitatge i el van escorcollar. A l'interior, van trobar-hi dues noies estrangeres, una russa i una ucrainiana, a qui la parella obligava a prostituir-se. Les noies, a més, havien d'entregar-los gran part dels diners que cobraven pels serveis.Com a resultat de l'operació, feta conjuntament entre la Policia Local i la policia estatal, van detenir la parella llogatera. Després també van detenir un dels propietaris, que suposadament coneixia les activitats il·lícites que es portaven a terme a l'interior del pis. Francisco J. és copropietari del pis i, tot i que va quedar imputat policialment, no el van arribar a detenir, segons informen els Mossos d'Esquadra. Després de declarar davant el jutge ha quedat en llibertat amb càrrecs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.