Punt divers

El xocolater Enric Rovira torna a innovar la tradició estilitzant els ous de Pasqua

CATALUNYA

El reconegut xocolater Enric Rovira ha tornat a introduir la innovació en la creació d'ous de Pasqua. Si l'any passat hi introduïa sabors com el pebre de Caiena, el cafè molt i els cristalls de sal, enguany ha apostat per un nou model d'ou amb la forma tradicional però més allargat i estilitzat. A l'obrador que el xocolater té a Castellbell i el Vilar s'estan acabant de produir fins a 300 d'aquests ous, que només es podran adquirir a les botigues pròpies que la marca Enric Rovira té a Barcelona i a la localitat bagenca. Segons Rovira, la d'aquest any és una 'aposta per una Pasqua senzilla i simple' basada en l'element tradicional dels ous.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.