Punt divers

Unió de Pagesos atribueix la càrrega policial en la manifestació de Reus a una 'decisió política'

El sindicat d'Unió de Pagesos ha afirmat aquest diumenge al matí a Reus que la càrrega policial en la manifestació d'aquest dissabte va ser una 'decisió política'. El portaveu d'Unió de Pagesos al Camp de Tarragona, Salomó Torres, ha explicat que amb vista al pròxim dijous hi ha convocada una assemblea a Alcover (Alt Camp) per establir les noves decisions que prendrà el sindicat. Torres ha apuntat que dues de les detencions es van fer aquest dissabte a la tarda i la tercera va ser al vespre quan el membre de la comissió Permanent Nacional del sindicat, Josep Carles Vicente, es va personar a la comissaria dels Mossos a Reus per interessar-se per l'estat dels seus companys i va ser detingut.

Unió de Pagesos s'ha concentrat des de les deu del matí davant la comissaria dels Mossos a Reus per exigir la posada en llibertat 'immediata' dels tres pagesos detinguts arran de la manifestació ahir del sindicat per reclamar preus justos. El sindicat considera totalment 'injustificada i arbitrària' la detenció dels tres manifestants.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.