Successos

trànsit

accident

Un conductor mor en un xoc entre dos cotxes i un camió a l'AP-7, a Sarrià

La víctima tenia 51 anys i era de nacionalitat russa

En la col·lisió també hi va haver set ferits, un dels quals crític

L'autopista es va tallar en sentit sud

Un fatídic accident múltiple va tenir lloc ahir a l'autopista AP-7, a l'altura de Sarrià de Ter, on el conductor d'un vehicle va perdre la vida en una col·lisió múltiple. Els cossos d'emergències van rebre l'avís del sinistre quan passaven nou minuts de les onze del matí. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, es va produir un xoc entre dos cotxes i un camió al punt quilomètric 57,3, en direcció Barcelona. En la topada va morir Nadir Elifov, un home de 51 anys i de nacionalitat russa que anava al volant d'un dels turismes. Hi va haver, a més, un menor ferit crític i una altra persona de caràcter greu que van ser traslladats a l'hospital Trueta de Girona amb un helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) respectivament. Com a conseqüència de l'impacte, també van haver de requerir assistència cinc ocupants que van resultar ferits lleument i que van ser evacuats a l'hospital de Santa Caterina de Salt.

Arran del sinistre es van activar vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers, un helicòpter medicalitzat i cinc ambulàncies del SEM. Pel que fa a l'afectació viària, en un principi l'AP-7 es va tallar totalment en sentit sud, si bé es van fer desviaments per la sortida 6. Pels volts de tres quarts d'una del migdia es van reobrir dos carrils al punt de l'accident. Per evitar congestions l'autopista es va tallar temporalment a l'alçada de Bàscara, i en direcció Girona, on també es van dur a terme desviaments de trànsit. Mentre van durar les tasques de gestió del sinistre, al tram de l'accident es van formar fins a 7 quilòmetres de cues i a Bàscara les retencions van arribar a un màxim de 6 km. La circulació es va normalitzar poc després d'un quart de tres de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.