Successos

trànsit

accident

Mor la passatgera d'un tot terreny en un xoc a Riells

El conductor va perdre el control del vehicle, va sortir de la via i va topar contra un arbre

En l'accident, una dona de 78 anys en va resultar ferida de gravetat i un home de 89, ferit lleument

Una passatgera de 75 anys d'un tot terreny va morir i dues persones més van resultar ferides en un accident de trànsit que va tenir lloc ahir a la tarda a Riells i Viabrea. Els fets van ocórrer pels volts de dos quarts de cinc de la tarda al punt quilomètric 0,4 de la carretera GIV-5521, que connecta amb Breda. Per raons que es desconeixen i que estan investigant els Mossos d'Esquadra de trànsit, el conductor del vehicle va perdre el control del tot terreny que conduïa, va sortir de la via i es va estimbar contra un arbre que estava al voral del camí, segons van assegurar fonts pròximes al cas. Els fets els van presenciats diversos testimonis, que van trucar al telèfon d'emergències 112. Fins al punt de la topada s'hi van desplaçar diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra així com sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El xoc va ser tan violent que els bombers van haver de fer tasques d'excarceració per treure els accidentats de dins del vehicle, ja que van quedar atrapats en el seu interior. Malauradament els sanitaris no van poder fer res per salvar la vida d'una de les ocupants del vehicle a causa de les gravíssimes ferides que es va fer en el xoc. Es tracta d'una dona de 75 anys que no va sobreviure. Per la seva banda, una dona de 78 anys va resultar ferida greument i un home de 89 anys va quedar ferit lleument, segons va informar el SEM. Els dos afectats van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona, la dona, en helicòpter medicalitzat del SEM, i l'home, en una ambulància. A conseqüència del sinistre els agents dels Mossos van haver de tallar la GIV-5521 en els dos sentits de la marxa per atendre les víctimes i retirar el vehicle accidentat.

Recompte de sinistres

Amb la mort ahir de l'ocupant del tot terreny, ja són almenys 37 les víctimes mortals en accidents de trànsit aquest any a les comarques gironines. L'últim xoc mortal havia tingut lloc tan sols feia 10 dies, el 8 de setembre. Llavors va ser un fatídic accident múltiple que va tenir lloc a l'autopista AP-7, a l'altura de Sarrià de Ter, en què el conductor d'un vehicle va perdre la vida, Nadir Elifov, un home de 51 anys i de nacionalitat russa que anava al volant d'un dels turismes. En la col·lisió també hi va haver set ferits, un d'ells (un menor) que va quedar en estat crític i una altra persona ferida de gravetat. L'autopista es va tallar en sentit sud.

LA DATA

8.9.2016
és el dia
que es va produir el darrer xoc mortal, a l'AP-7. Hi va perdre la vida un conductor rus.

LES XIFRES

2
ocupants
més del vehicle, una dona de 79 anys i un home de 89, són els que es van ferir de diversa consideració.
37
persones
són les que aquest any han mort víctimes d'accidents de trànsit ocorreguts a les comarques gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia