Successos

successos

piròmans

Detingut un piròman hiperactiu a Premià de Mar

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 14 de setembre un piròman acusat de cremar durant l'estiu 40 contenidors i cinc vehicles a Premià de Mar. L'arrestat és un home de 32 anys veí de la població i els
danys que ha provocat han superat els 20.500 euros. Des de finals de juny els Mossos van detectar un seguit d'incendis provocats en una zona molt localitzada de la ciutat. El piròman va arribar a cremar 40 contenidors i quatre vehicles a altes hores de la matinada, aprofitant que els carrers eren deserts. En el cas dels vehicles, l'autor iniciava el foc pels pneumàtics, fet que produïa un fum tòxic que va ser inhalat per dues víctimes que vivien en un pis just a sobre d'on es van cremar dos vehicles de cop. La parella va ser ingressada a l'hospital i donada d'alta poques hores després. La gran acumulació de successos –se'n van arribar a produir una trentena en una sola nit– va fer que el cas es considerés d'alt risc. Els agents van saber que l'autor era un home sol i el 8 de setembre van aconseguir identificar-lo. Arran de tots els indicis que s'havien anat recollint durant tota la investigació, l'home va ser finalment detingut el 14 de setembre. El suposat piròman va passar a disposició judicial l'endemà, 15 de setembre, i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia