Successos

trànsit

conducció temerària

Detinguda per conduir beguda, sense carnet i contra direcció a la C-32

La dona, que és veïna de Vilassar de Mar, conduïa acompanyada de la seva mare, de 80 anys

La conductora havia esgotat tots els punts del permís

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat una dona de 50 anys i veïna de Vilassar de Mar per haver conduït en direcció contrària, sota els efectes de l'alcohol i amb el carnet retirat per l'autopista C-32. Els agents li atribueixen un delicte contra la seguretat viària. Els fets van succeir el mateix dia cap a les sis de la tarda, quan nombroses trucades als serveis d'emergència van alertar que un vehicle estava circulant en sentit contrari per la C-32 a l'altura de Vilassar de Mar. Una imprudència que van corroborar amb les càmeres instal·lades a la via. De fet, la dona conduïa amb molt poca velocitat i amb els llums d'emergència encesos, mentre la resta de cotxes intentaven esquivar-lo frenant i canviant bruscament de carril.

El vehicle va ser interceptat i la conductora, que anava acompanyada de la seva mare de 80 anys, presentava evidents signes d'haver pres begudes alcohòliques, tot i que era conscient de la temeritat. Per error, havia accedit a la via ràpida per una sortida. En la prova d'alcoholèmia que se li va practicar va donar un resultat de 0,57 mg/l en aire aspirat. Els agents van confirmar que no tenia el carnet de conduir vigent perquè se li havien esgotat els punts. Per això la dona va quedar detinguda i dilluns va passar a disposició del jutge, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.