Les investigacions apunten que un sicari assassinà l'alcalde de Polop

La Guàrdia Civil relaciona la mort d'Alejandro Ponsoda amb qüestions urbanístiques i busca dos sospitosos més

La persona de nacionalitat espanyola detinguda aquest matí com a possible autor de l'assassinat de l'alcalde de Polop, Alejandro Ponsoda, podria haver actuat d'encàrrec, segons han indicat fonts de la Guàrdia Civil que és el cos que està duent a terme les investigacions des de fa dos anys. Els efectius de seguretat busquen ara dos sospitosos més del crim, de nacionalitat txeca i que residirien en la comarca del Baix Segura.

Les mateixes fonts han subratllat que els tres implicats formen part d'una banda d'assassins contractada per donar mort a Ponsoda. El mòbil de l'assassinat no està clar, però s'especula sobre la hipòtesi d'una revenja vinculada amb un programa urbanístic en el municipi, a què Ponsoda es va oposar. Això no obstant, no es descarten altres motius. Al llarg d'aquests dos anys, els veïns de la localitat s'han manifestat en diverses ocasions per demanar més mitjans per a resoldre el crim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.