Successos

successos

explosió

Segona víctima mortal per l'explosió de Premià de Mar

L'home, de 54 anys, estava en estat crític des que va arribar al Vall d'Hebron i era l'únic ferit que encara hi estava ingressat

Es tractaria de la persona que vivia al mateix pis de la dona que va morir

Segona víctima mortal com a conseqüència de l'explosió en un pis de Premià de Mar, el 18 de setembre passat, al bloc dels números 196-198 de la Gran Via Lluís Companys. Es tracta d'un home de 54 anys que va morir dissabte a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on estava ingressat en estat crític, segons va confirmar el mateix centre sanitari. Tot i que no es van donar més detalls, tot indica que es tractaria de l'home que vivia al mateix pis que la dona que va morir el dia del sinistre, i que havia rebut cremades al 30% del cos. L'explosió va causar dos ferits greus més que van ser traslladats a l'UCI de Can Ruti, i fins a catorze ferits més de diversa consideració que van ser donats d'alta el mateix dia dels fets. Es dóna la circumstància, a més, que aquesta segona víctima mortal era la darrera persona que encara estava ingressada a causa del succés i la policia considerava el seu testimoni clau per aclarir les causes de l'explosió, ja que mai s'ha descartat que aquesta hagués estat intencionada. El cas, que és investigat pel jutjat de Mataró, continua sota secret de sumari.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra van confirmar que la policia científica ja ha entrat als immobles sinistrats per aclarir les causes de l'explosió. Tot i això, el cos policial català ha explicat que aquestes tasques es desenvolupen “a poc a poc” per intentar garantir la seguretat dins dels pisos afectats. D'altra banda, l'Ajuntament de Premià de Mar ha donat a conèixer que 24 de les 36 famílies ja han trobat un habitatge de lloguer temporal. L'Ajuntament també continua treballant amb la resta de les famílies per trobar al més aviat possible una solució adequada a cada un dels casos i es continua oferint allotjament i àpats a les persones que ho necessiten. Finalment, el consistori també ha assegurat, mitjançant un comunicat, que els treballs per apuntalar l'edifici de la Gran Via 196-198, on va tenir lloc l'explosió, continuen endavant amb normalitat.

LA DATA

18.9.2016
Es va produir
l'explosió al pis de la Gran Via de Premià de Mar, en què una persona va morir i 17 van resultar ferides.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.