Successos

gavà

Detinguts dos lladres de camions a la C-32

Els Mossos van detenir dissabte dos homes que robaven a l'interior d'un tràiler. Els fets van tenir lloc a dos quarts de cinc de la matinada en una àrea de descans de la C-32 al pas per Gavà. Els agents van enxampar els dos homes in fraganti mentre el conductor dormia a la cabina i els van detenir. Als dos lladres, que tenien antecedents per fets similars, els van deixar en llibertat amb càrrecs.

Hospitalet de LL

Dos anys de presó per una baralla en un partit de futbol

Redacció

Un jugador de futbol ha acceptat dos anys de presó per haver donat un cop de puny a la cara a un contrincant després d'un partit que havien disputat a l'Hospitalet de Llobregat. L'home ha estat condemnat a pagar una multa de 900 euros i a dos anys de presó, que no complirà perquè ha acceptat la pena sol·licitada per la fiscalia, no té antecedents i ha reconegut els fets que se li imputen.

Sant pere de r

Arrestat per tràfic de drogues i intent de suborn

Redacció

El divendres 30 de setembre els Mossos d'Esquadra van detenir a Sant Pere de Riudebitlles un home per tràfic de drogues i temptativa de suborn a la policia. Els agents van aturar el vehicle en què viatjava el detingut i van trobar-hi 2.155 euros i estupefaents. Per evitar l'arrest l'home els va oferir tota la droga i els diners, fet pel qual el van detenir també per intent de suborn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia