Processen Singul per haver intentat agredir sexualment una nena de 12 anys

La jutgessa d'instrucció número 18 de Barcelona ha processat el segon violador de l'Eixample, Alejandro Martínez Singul, en considerar que hi ha prou indicis per jutjar-lo per haver intentar atracar i agredir sexualment una nena de 12 anys a l'ascensor de l'edifici on viu la víctima, a la qual va seguir per un carrer de l'Eixample l'1 d'octubre passat. La magistrada, que ja dóna per tancada la investigació del cas, atribueix a Singul un delicte d'intent d'agressió sexual i un altre d'intent de robatori amb intimidació. Ara, la fiscalia haurà de fixar la pena que demana per a ell, que és el pas previ a la celebració del judici.

Singul va ser excarcerat ahir durant unes hores perquè la jutgessa li comuniqués els delictes pels quals ha estat processat. Segons fonts judicials, ell va mantenir la seva innocència i va afirmar que el dia dels fets era a casa. En la interlocutòria de processament, la magistrada també li reclama 18.000 euros de fiança per indemnitzar la víctima en cas que fos condemnat per aquests fets. Aquesta seria la tercera vegada que Singul hauria reincidit des que va quedar en llibertat el 2007 i, de fet, la jutgessa també ha demanat les sentències condemnatòries dictades anteriorment contra ell, que li poden suposar l'aplicació de l'agreujant de reincidència.

EL PROCESSAT

ALEJANDRO MARTÍNEZ SINGUL
Se li atribueix un delicte d'intent d'agressió sexual i un altre d'intent de robatori


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.