Successos

Surten de la presó dos dels traficants de Salt

Dels sis arrestats, tan sols un, el cap del clan, continua a la garjola

El jutge ha deixat en llibertat dos dels tres traficants empresonats després de l'operació policial que va tenir lloc el 4 d'octubre, a Salt. Els dos detinguts, defensats pel lletrat Joan Pere Zapata, han aconseguit la llibertat després de pagar la fiança de 2.000 i 6.000 euros que els va fixar el jutge per eludir la presó. Entre reixes encara queda un dels traficants, a qui la policia considera el responsable del clan. Zapata té previst presentar també recurs a l'Audiència de Girona. En l'operació també es van detenir tres persones més, però el jutge les va deixar en llibertat l'endemà.

L'operació anomenada Monar es va gestar al març quan la Guàrdia Civil i la policia local de Salt van sospitar que en aquest municipi hi podia haver establerta una banda dedicada al tràfic de drogues. La investigació els va dur també a cases de Vidreres i Caldes de Malavella, on es cultivava marihuana.

Els agents de la Guàrdia Civil els van comissar 5 quilos i 420 plantes de marihuana, 165 grams d'haixix, 32 de cocaïna i 15.400 euros en efectiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia