Successos

Els bombers rescaten una dona a Núria

L'helicòpter i un equip dels GRAE es van traslladar al lloc per socórrer-la

Els bombers van haver de treballar ahir en el rescat d'una dona que s'havia accidentat i tenia un fort dolor al genoll, a Queralbs. Els fets van tenir lloc pels volts de tres quarts de sis de la tarda, quan els serveis d'emergències van rebre l'avís d'un dels molts rescats al medi natural que hi va haver ahir a tot Catalunya. Aquest cop provenia de les comarques gironines. Concretament, era una dona que feia la baixada del santuari de Núria, a Queralbs, que va trucar als serveis d'emergències perquè no podia continuar el camí, atès que tenia un fort dolor al genoll. Fins al lloc dels fets es van traslladar l'helicòpter dels bombers i efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) per atendre la ferida.

Parapentista morta

Els Bombers de la Generalitat van haver de treballar al llarg del dia en diversos rescats de persones accidentades mentre practicaven activitats de lleure al medi natural. El servei pel cas més greu es va dur a terme a Àger, a la Noguera, on una dona va morir en estimbar-se mentre practicava parapent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia