Successos

Dos morts i un ferit en un tiroteig al barri de la Mina

Els Mossos han detingut tres persones i busquen a Sant Adrià còmplices i testimonis

Els investigadors sospiten d'una venjança per narcotràfic

Dos homes van morir i un tercer va resultar ferit en un tiroteig que hi va haver la matinada de diumenge al barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs. Els Mossos van detenir tres persones relacionades amb aquest fet i mantenen la investigació oberta. Els investigadors treballen amb la hipòtesi que la causa del crim podria ser una venjança relacionada amb el narcotràfic.

El tiroteig va tenir lloc poc abans de les quatre de la matinada davant d'un edifici al número 32 del carrer Mart, molt a prop de la comissaria dels Mossos de Sant Adrià. Una persona va alertar els agents que hi havia un home ferit prop de les dependències policials. Els agents van trobar un home de 30 anys mort per arma de foc a l'entrada d'un edifici i dos més, de 36 i 38 anys, ferits. El primer dels ferits va ser traslladat en estat crític a l'hospital de Sant Pau, on va morir poc després, mentre que el segon resta ingressat a l'hospital Vall d'Hebron amb un pronòstic greu pels trets que va rebre al tòrax.

Els investigadors sospiten que els tres detinguts, de nacionalitat espanyola, formaven part d'una banda dedicada al tràfic de drogues que va disparar contra les tres víctimes, totes originàries de l'est d'Europa, per una venjança relacionada amb el narcotràfic.

Els Mossos estan rastrejant el barri buscant persones que puguin estar relacionades amb la banda que ha causat el tiroteig i que hagin estat còmplices o bé testimonis del crim. El cas està sota secret de sumari.

LA XIFRA

2
homes
van resultar morts i un tercer va ser ingressat al Vall d'Hebron greument ferit a causa dels trets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.