Successos

trànsit

accident mortal

Mor un noi d'Olot en un accident a la C-37, a Manlleu

Hi va haver una col·lisió frontal entre un vehicle i un camió al quilòmetre 152

La víctima, que circulava amb el cotxe, tenia 34 anys

El camioner va resultar ferit i va ser evacuat a l'Hospital de Vic

A la carretera C-37, a l'altura de Manlleu, hi va haver ahir un desgraciat accident, en el qual va perdre la vida el conductor d'un cotxe en un xoc frontal amb un camió. La víctima, Jordi Serra Casanova, tenia 34 anys, era veí d'Olot i treballava al registre de la propietat de la capital garrotxina. Els cossos d'emergències van rebre l'avís dels fets quan passaven pocs minuts de les deu del matí –la víctima començava a treballar una hora abans a la feina i va avisar que arribaria una mica més tard.

La col·lisió va tenir lloc al punt quilomètric 152. Aquest tram és en el terme municipal de Manlleu, a tocar de la sortida de Torelló sud. La víctima circulava amb un Volkswagen Golf de color negre. A causa del xoc, el camió va sortir de la via i va quedar bolcat al marge que va a parar a la BV-5224. El camioner, de 54 anys, va resultar ferit de caràcter menys greu i va ser traslladat a l'Hospital de Vic. En la gestió de l'accident van treballar set patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM.

Amb només dos dies de diferència, dos veïns de la Garrotxa han mort en accidents de trànsit. Dimarts, una dona de Sant Privat de 59 anys, Tura Sans Ferrer, va perdre la vida en un xoc frontal entre dos cotxes al quilòmetre 85 de l'N-260, a l'encreuament amb el vial de la carretera de les Feixes. El xoc entre els vehicles, un Mitsubishi Montero i un Ford Ka, va ser pels volts de les tres de la tarda. La conductora d'un dels turismes va morir a l'acte i l'altre conductor va resultar ferit greu i va ser evacuat a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Sortida de via a la C-65

Un incident amb tres vehicles implicats va passar ahir a la C-65, entre Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro. Un cotxe que circulava en sentit Girona va envair el carril contrari i va obligar dos automòbils a apartar-se. Un cotxe es va desestabilitzar en fregar amb el que va causar la infracció i l'altre va sortir de la via i va anar a parar en un petit canal en intentar esquivar-los.

LA XIFRA

7
patrulles
dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM es van mobilitzar.

LA DATA

10.11.16
Els cossos d'emergències
van rebre l'avís a les 10.04 h. Els fets van passar al límit entre Manlleu i Torelló.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia