Successos

policial

persecució

Detenen un home que s'ha atrinxerat tres hores en un pis de Tordera

L'home, que viatjava amb quatre persones més, havia fugit d'un control policial

Un home ha fugit aquest dilluns a la matinada d'un control rutinari de la Policia Local de Tordera i s'ha atrinxerat durant unes tres hores en un domicili particular del centre de la població. Pels volts de dos quarts de sis del matí, els agents han aturat a l'entrada del municipi el vehicle on viatjava el fugitiu amb quatre persones més. Dels cinc dos han pogut ser detinguts en el mateix moment dels fets i els altres tres han fugit. D'aquests, dos han pogut ser arrestats poc després i el tercer fugitiu ha escapat a través de terrats i balcons de Tordera fins arribar a un bloc situat al carrer Sant Jordi, en ple centre del municipi. L'home s'ha refugiat en el traster d'un pis, on en aquell moment no hi havia ningú, segons fonts municipals. Els agents han entrat domicili per domicili de l'immoble amb l'objectiu de localitzar l'home fins que finalment n'han trobat l'amagatall i l'han detingut. L'home anava armat amb una pistola.

Tot i que el control anava a càrrec de la Policia Local de Tordera, els agents han avisat de seguida els Mossos d'Esquadra per activar la recerca dels tres fugitius.

L'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha explicat que mentre es feia la batuda s'ha desallotjat els veïns propers i que un cop detinguts s'ha comprovat que eren un grup de delinqüents habituals que es mouen per l'àrea de La Selva Marítima, i als quals ja s'havia detectat per Hostalric i Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia