Successos

policial

detencions

Un home s'atrinxera en un pis de Tordera per fugir de la policia, que l'acaba agafant

S'havia escapat després que detinguessin tres companys seus amb una arma detonadora

Un quart home va ser acorralat a la terrassa d'un altre habitatge

Matí de persecució a Tordera en ple centre de la població. Una operació conjunta de la policia local i els Mossos d'Esquadra va aconseguir localitzar i detenir un individu que s'havia atrinxerat en un pis buit del carrer Sant Jordi durant més de tres hores després d'escapolir-se d'un control policial en el qual s'havia detingut tres companys seus. Segons informen els Mossos, a quarts de sis del matí agents de Tordera van identificar i detenir tres individus en actitud sospitosa al voltant de la plaça de l'Església. Un d'ells duia una arma detonadora i veïns de la zona van alertar els policies que hi havia dos homes més que anaven en el mateix grup i que havien aconseguit fugir. La policia va alertar els Mossos, que van perseguir els fugitius pel terrat de diferents edificis. A un d'ells el van acorralar a la terrassa d'un pis on volia entrar. El cinquè home va aconseguir entrar al segon pis del número 9, un edifici de dues plantes del carrer Sant Jordi que no està habitat, i s'hi va fer fort. Agents de l'àrea regional de recursos operatius de la regió policial metropolitana nord van acordonar l'illa de cases, al mateix temps que agents del grup especial d'intervenció (GEI) van activar un dispositiu per detenir-lo. A més, la policia va evacuar el veí del primer pis del bloc on hi havia l'individu per precaució i va iniciar les converses perquè desistís i s'entregués. Finalment, l'home va accedir a lliurar-se al voltant de les onze del matí.

L'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia (PDECat), va assegurar ahir que els detinguts eren delinqüents habituals que actuaven tant al municipi com a Blanes i Hostalric, i que probablement volien assaltar una farmàcia. Els Mossos investiguen si l'últim detingut també duia alguna arma a sobre.

LA XIFRA

5
detinguts
és el balanç final de l'operació conjunta entre la policia local i els Mossos d'Esquadra ahir a Tordera


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia