Successos

Fuig d'un control i queda atrapat amb el cotxe en unes canyes

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 12 de novembre un jove de Castelló d'Empúries, de 28 anys, qui va escapar d'un dispositiu policial. Els agents havien muntat un control d'alcoholèmia al punt quilomètric 29 de la C-260, a Figueres. A les set del matí, van donar l'ordre d'aturar-se al conductor d'una furgoneta. Quan li van demanar la documentació, van veure que l'acompanyaven dues noies. L'una estava al seient del copilot i l'altra, a la caixa de la furgoneta, quan en realitat aquest lloc està destinat a la càrrega i, a més, la jove no portava cap element de seguretat. El conductor no va mostrar la documentació, va accelerar i va marxar del control. Els Mossos van perseguir l'automòbil per diferents carrers, fins que el conductor va intentar envestir la patrulla i els agents van haver de fer maniobres evasives per evitar l'accident.

Durant la fugida, va continuar circulant a gran velocitat per camins sense asfaltar de la zona de Vilatenim. Va passar per camps a través, fins que el vehicle va quedar bloquejat a causa de l'espessa vegetació i va quedar atrapat entre unes canyes. Quan els Mossos van arribar on estava la furgoneta, només van trobar les dues noies, mentre que el conductor havia escapat. Unes hores més tard, el conductor va arribar al seu domicili, on va ser arrestat per dos delictes contra la seguretat viària i resistència i desobediència a l'autoritat. Va passar el dia 13 a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.