Successos

judicial

renovació a lleida

El CGPJ busca president per l'Audiència de Lleida

Comença el procés per escollir qui s'haurà d'ocupar de la presidència de l'Audiència Provincial de Lleida. La Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) ha acordat la convocatòria de diverses presidències d'audiències provincials, entre les quals, la de Lleida. L'anunci ja s'ha fet oficial al BOE.

La convocatòria obeeix a la fi imminent del mandat de cinc anys dels titulars actuals dels càrrecs.

En el cas de l'Audiència de Lleida el president, Francesc Segura Sancho, tanca el segon mandat després d'haver estat reescollit en el càrrec a final del 2011.

Per poder presidir l'Audiència lleidatana cal tenir la categoria de magistrat i una antiguitat mínima de deu anys de carrera judicial. El CGPJ proposa un termini de vint dies per enviar les sol·licituds.

Les persones que compleixin els requisits després seran convocats a una compareixença pública davant la Comissió Permanent, perquè hi exposin el seu currículum i el projecte per a l'òrgan judicial que aspiren a presidir.

Sancho va néixer el 1962 a Lleida. Va exercir com a secretari judicial, també és fiscal en excedència, i el 1989 va ingressar en la carrera judicial. La seva estrena coma jutge va ser a Arenys de Mar i a Mataró, abans de tornar a Lleida. L'any 2000 es va incorporar a l'Audiència Provincial de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.