Successos

seguretat

robatoris amb violència

Un lladre, encaputxat i armat, assalta una gasolinera a Sant Gregori

L'home va empènyer la dependenta, que va caure a terra i es va fer una lesió a la clavícula

L'autor del robatori va arrencar el calaix de la recaptació

La benzinera Petronor, situada a l'entrada de Sant Gregori venint de Girona, va ser diumenge passat objectiu d'un robatori violent. Es tracta d'una gasolinera ubicada a tocar de la carretera GI-531, a l'altura del punt quilomètric 4. Abans-d'ahir, a quarts de nou del vespre, va entrar a l'establiment un lladre que portava el rostre tapat amb un passamuntanyes. També duia una pistola, que la policia investiga si era real o simulada. En aquell moment, a l'interior del negoci només hi havia la dependenta. El lladre es va acostar on hi havia la treballadora, la va intimidar amb l'arma i la va empènyer. La dona, de 53 anys, va caure a terra i es va fer mal a la clavícula. El delinqüent va arrencar, aleshores, el calaix de la recaptació i se'l va emportar sencer. Ja amb el botí, va sortir a fora i va marxar al volant d'un automòbil. La víctima va alertar l'encarregada de la seva feina, que es va desplaçar immediatament fins allà per tal de comprovar sobretot com estava la seva companya i per presentar la denúncia pels fets.

Quan l'encarregada va arribar, va poder parlar poc amb l'empleada, ja que era examinada pels sanitaris per la lesió que presentava. Després de ser atesa in situ, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar-la, en estat menys greu, a l'hospital Trueta de Girona.

També es van activar inicialment cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, algunes de les quals de paisà. Els agents van dur a terme la inspecció ocular al local, es van endur les imatges de les càmeres de seguretat, van tancar les carreteres de la comarca per si localitzaven el vehicle del fugitiu i van fer difusió del succés a altres cossos policials amb l'objectiu d'incrementar les possibilitats de poder interceptar el lladre. Les indagacions del cas es troben a càrrec de la unitat d'investigació (UI) dels Mossos.

LES XIFRES

53
anys
té la treballadora que estava atenent a la gasolinera quan van succeir els fets. Va ser traslladada al Trueta.

LA DATA

27.11.16
A quarts de nou del vespre, els Mossos van rebre l'avís del succés. Porta el cas la unitat d'investigació (UI).
5
patrulles dels Mossos i una ambulància del SEM es van activar en ser alertats a través del telèfon 112.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia