Successos

Llibertat pagant 5.000 € per als arrestats al Pertús

El jutjat va ordenar presó amb fiança per a quatre detinguts i la llibertat per a tres

El jutjat d'instrucció número 2 de Figueres va ordenar la llibertat de tres dels detinguts que li va presentar la Policía Nacional i presó eludible amb fiança de 5.000 euros per als quatre que considerava líders de la xarxa de venda il·legal: Kalifa Chariai, Amir Sedero i el matrimoni format per Àlex i Barbara Aran. No obstant l'ordre de presó, Chariai ja va pagar la fiança la mateixa matinada d'ahir abans de sortir del jutjat i ja no va haver de trepitjar la presó. Els altres tres, que no tenien els diners a punt, era previst que els dipositessin en les pròximes hores i també quedessin en llibertat.

La gran operació que va fer la Policía Nacional contra la venda il·lícita de material falsificat va acabar amb el comís de 264.800 peces que van ser traslladades amb tràilers a un magatzem de l'Agència Tributària, amb 38 botigues precintades, i amb un total de 71 detinguts, acusats de delictes contra la propietat industrial, blanqueig de capitals i pertinença a grup criminal. La majoria de les detencions van ser només tècniques, de manera que als sospitosos se'ls citava a declarar per tandes a les comissaries de Figueres i la Jonquera i se'ls deixava en llibertat un cop llegits els drets i ells acollir-se al dret de no declarar. Només set dels arrestats van passar pels calabossos i posteriorment van ser conduïts davant del jutge. La investigació va començar fa uns tres anys i en aquests moments la causa ja acumula deu volums.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia