Successos

Jutgen un jove per haver mort un home per ser homosexual

Un tribunal de jurat de l'Audiència de Barcelona començarà a jutjat a partir d'avui Souhaib Zaidi, un jove de vint anys acusat d'assassinar el desembre del 2014 un altre home a la platja de les tres xemeneies de Sant Adrià de Besòs motivat, segons el fiscal, per l'odi que sent cap a les persones homosexuals. La fiscalia sol·licita 20 anys de presó per a Souhaib Zaidi per un delicte d'assassinat amb traïdoria i l'agreujant de discriminació de gènere, inclòs en la darrera reforma del Codi Penal del 2015.

Els fets van tenir lloc la nit del 12 al 13 de desembre del 2014. L'acusat es va dirigir amb el seu gos a la platja de les tres xemeneies, un lloc usat de forma habitual per persones homosexuals per a l'intercanvi de sexe. La víctima es va acostar a l'acusat i va iniciar una conversa amb un possible propòsit d'indole sexual.

L'acusat, segons l'escrit d'acusació del fiscal, mogut per la intenció d'acabar amb la vida de l'altre jove i motivat també pel menyspreu que sentia cap a la seva orientació sexual va agredir la víctima, mentre el gos li mossegava les cames. L'acusat li va clavar nou ganivetades i finalment li va causar la mort asfixiant-lo.La fiscalia l'acusa de traïdoria perquè Souhaib Zaidi s'hauria aprofitat tant de què aquell espai és força inhòspit, sobretot a les nits, com de què la víctima anava completament desarmada i no es va poder defensar. Un cop ja mort, Souhaib Zaidi encara va procedir a robar-li el telèfon mòbil. Després va abandonar el lloc del crim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia