Successos

Mor a Súria intoxicat per una avaria a la caldera

Un home de 92 anys de Súria va morir durant la nit de dilluns a dimarts a causa, amb tota probabilitat, de la mala combustió de la caldera. La víctima vivia sola al carrer Sant Cristòfol, una via situada al nucli antic de la població bagenca, i s'hauria intoxicat amb el fum que s'hauria anat desprenent de la instal·lació. La família del finat va localitzar el cos, ja sense vida, ahir, dimarts, al matí.

Segons van explicar fonts de l'Ajuntament de Súria, el primer avís que va rebre la Policia Local del municipi va ser a les 12.38 h del migdia. Els agents van ser reclamats pel personal sanitari de l'ambulatori de Súria, que va anar fins al lloc dels fets alertat per la família. Un cop al domicili, la Policia Local va avisar el 112 i els Bombers de la Generalitat, que van ser els encarregats d'efectuar una revisió de la instal·lació que, segons van explicar ahir fonts del cos, va concloure que la caldera tenia “una anomalia” –en concret hi havia una fuita en un dels tubs– que tot indica que podria ser la causa de la mort del surienc de 92 anys. Tot i això, les mateixes fonts van explicar que serà l'autòpsia la que haurà d'acabar de determinar de què va morir l'avi. Fins al lloc dels fets, també s'hi van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra i del Servei d'Emergències Mèdiques. Durant el matí, el forense va dictar l'aixecament del cadàver.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia