Successos

Detingut per un accident mortal a l'N-340 a Amposta

El conductor d'una furgoneta va envair el carril contrari i va xocar contra una moto

Un noi de 25 anys i una noia menor d'edat, de 15 anys, van morir ahir en un accident entre una moto i una furgoneta a l'N-340, a Amposta. Els dos vehicles van topar quan la furgoneta va envair el carril contrari i els dos ocupants de la moto van resultar ferits molt greus i traslladats a l'hospital Joan XXIII de Tarragona i al Verge de la Cinta, respectivament, en estat crític, on van morir poc després. Al mateix lloc de l'accident, els Mossos van comprovar que el conductor de la furgoneta va donar positiu per consum de cocaïna i el van detenir com a presumpte autor de dos homicidis per imprudència.

D'altra banda, un home va morir ahir a la tarda en un xoc frontal entre un cotxe i un camió a la carretera N-420, a l'altura de Botarell, segons va informar el SEM. La topada va tenir lloc poc després de les cinc. La víctima era l'únic ocupant de l'automòbil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia