Successos

Cardona es queda sense l'associació de defensa dels animals

L'entitat, que recull gossos i gats, lamenta la poca implicació de l'Ajuntament

L'Associació en Defensa dels Animals de Cardona ha assegurat en un comunicat que deixarà d'atendre i de gestionar les recollides de gossos i gats municipals.

L'entitat assegura que plega “esgotada” perquè “malgrat que la tasca és responsabilitat municipal”, diuen, l'associació ha fet “les recollides a qualsevol lloc i hora, el condicionament dels locals, la compra de material, les adopcions, la cura dels animals, l'alimentació, cures, medicació o el transport a la protectora a canvi d'una subvenció anual de 300 euros. I aquest grau de dedicació ens ha passat factura”, subratllen. Per tot plegat, diuen que és l'hora que “l'Ajuntament assumeixi les responsabilitats”.

Perdigons a Sallent

Una altra protectora del Bages, en aquest cas la de Sallent (Seproan), ha alertat que ha localitzat gats que han estat víctimes de trets de perdigó. Segons ha relatat l'associació, van detectar un gat d'una colònia controlada de la zona del Poble Nou de Sallent que anava coix i “la sorpresa” va ser quan van portar l'animal al veterinari: la radiografia va mostrar diversos perdigons dins del gat. Seproan demana ajuda per localitzar l'autor i demana als veïns que estiguin alerta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia