Successos

successos

vandalisme

Destrossen una seixantena de nínxols del cementiri de Palau-solità i Plegamans

Van trencar vidres d'una desena de sepulcres i les lloses de formigó de 57 nínxols

També van fer desperfectes en una caseta d'una antena de telefonia

Uns desconeguts van trencar aquest cap de setmana una seixantena de nínxols del cementiri municipal de Palau-solità i Plegamans i van provocar altres destrosses al recinte. Vidres trencats, gerros a terra o làpides de formigó esberlades va ser el que es van trobar els serveis tècnics de Via Pública del consistori quan van ser avisats ahir i van anar a comprovar l'abast de les bretolades juntament amb els agents de la policia local. Els serveis tècnics estan encara valorant el cost de les destrosses, a banda de posar-se en contacte amb els propietaris dels nínxols afectats. A banda de trobar vidres d'una desena de sepulcres escampats pel terra de tot el recinte, fins a 57 lloses de formigó que tapen els nínxols estaven completament destrossades.

Els actes vandàlics es van reproduir pocs metres del recinte, ja que presumptament els autors també van forçar l'accés d'una caseta on hi ha una antena de telefonia, on van fer diverses destrosses. L'antena dona servei a Ràdio Palau i a les companyies Orange, Movistar i Vodafone. Altres bretolades van afectar el centre cívic del carrer Folch i Torres, on van aparèixer pintades i grafits.

La regidora de Via Pública, Carme Sanz, va explicar que l'any passat el consistori es va gastar 32.000 euros per reparar desperfectes d'actes vandàlics, i va afirmar que els autors de les destrosses al cementiri demostren “no tenir respecte per res ni per ningú”.

LA XIFRA

32.000
euros
és el que es va gastar el 2016 l'Ajuntament per arreglar desperfectes provocats pel vandalisme.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia