Successos

trànsit

accident mortal

Un conductor mor en una topada entre un turisme i un camió a l'N-II, a Quart

La víctima és Jaume Font, subhastador i inversor d'art involucrat en un cas d'estafa d'un quadre de Goya

És la desena mort de l'any i la segona a l'N-II

El conductor d'un turisme va morir ahir en una topada frontal amb un camió a la carretera N-II a Quart. La topada fatal va tenir lloc poc abans de tres quarts d'onze del matí, al punt quilomètric 714. Per raons que es desconeixen, un dels vehicles va envair el carril contrari, fet que va provocar que el turisme que conduïa la víctima, un Mercedes, i un camió de tractament de residus col·lidissin. A conseqüència del xoc, el conductor del turisme, i únic ocupant del vehicle, va resultar ferit de gravetat. El camió va acabar topant amb la tanca protectora i la va traspassar, fins que la cabina va quedar penjant, a punt de precipitar-se pont avall.

Mor a l'hospital

Fins al lloc de l'accident s'hi van traslladar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El conductor del turisme va quedar atrapat i va haver de ser excarcerat pels bombers. Els sanitaris van atendre el ferit en un primer moment al mateix lloc de l'accident, i posteriorment l'home va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va morir a causa de la gravetat de les ferides.

De resultes de l'accident, es va haver de tallar totalment la via i desviar el trànsit cap a la carretera C-250 i C-65 fins passada la una del migdia.

La víctima és Jaume Font, de 65 anys, i veí de Girona. Font, juntament amb el seu germà Joan, va protagonitzar fa uns anys una rocambolesca història relacionada amb una pintura, falsa segons els tribunals, de Goya; concretament, un retrat del pintor romàntic Antonio María Esquivel. La brigada de patrimoni de la Policía Nacional va imputar un delicte d'estafa als germans Font –propietaris de la tela– i alhora ells van ser víctimes d'uns estafadors, en parador desconegut. Quan van ser citats a declarar als jutjats, els germans Font van negar l'estafa.

LA XIFRA

8
accidents
mortals hi ha hagut aquest any a la demarcació, en els quals han mort 10 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia