Successos

Successos

Recuperen sabates i roba sostretes a l'autopista

Els lladres van sostreure la càrrega d'un camió a l'àrea de servei de Maçanet

Els Mossos d'Esquadra han aconseguit recuperar més d'un centenar de peces de roba i sabates que uns lladres havien sostret d'un camió en una àrea de servei de l'autopista AP-7. Els fets van ocórrer divendres a la matinada, quan els Mossos van ser alertats per diversos camioners que hi havia una furgoneta que estava rondant els vehicles de gran tonatge en actitud molt sospitosa. La recerca va portar la policia fins a l'àrea de servei de Maçanet de la Selva, en sentit sud. Allà, la patrulla va localitzar una furgoneta, dins de què no hi havia ningú. Quan els agents van introduir la matrícula a la base de dades, van comprovar que es tractava d'un vehicle que constava com a sostret a finals de gener a Barcelona. Els Mossos van iniciar la inspecció i van descobrir que a la furgoneta hi havia més de 70 caixes de roba de marca i sabates esportives. Les investigacions policials van portar a descobrir que els lladres havien sostret aquest material d'un camió estacionat a la mateixa àrea de servei de Maçanet. Gràcies a aquest fet, la policia va poder retornar les peces de roba al seu propietari.

La investigació continua oberta i se centra en la localització dels lladres que, a hores d'ara, encara no han estat identificats.

LA XIFRA

70
caixes
de peces de roba i sabates esportives van recuperar els Mossos d'Esquadra a Maçanet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia