Successos

tribunals

judici per assassinat

La defensa demana l'absolució de l'acusat del crim de Montblanc

La defensa de l'acusat per l'assassinat de la veïna de Montblanc Sara Lozano, de 37 anys, demana l'absolució del seu client, Jaume Solsona, i considera que no hi té cap mena de vinculació. Per la seva banda, el fiscal demana 20 anys de presó pels fets que es remunten a l'octubre del 2014 i considera que Solsona, que està en llibertat amb una fiança de 30.000 euros, va asfixiar i cremar la noia en un camp d'ametllers. L'acusació particular, que representa el germà de Sara Lozano, també demana la pena màxima per assassinat.

L'Audiència de Tarragona va celebrar la primera jornada de la vista ahir al matí, amb la lectura dels escrits de les parts. Per avui està previst que comencin a declarar el centenar de testimonis, mossos i pèrits que han estat citats, alguns dels quals s'han incorporat en començar al judici. Es preveu que la darrera declaració, fixada per al 8 de març, sigui la de l'acusat.

L'advocat de la defensa ha insistit en la innocència del seu client i remarca la falta d'ADN i empremtes del processat en el cos de la víctima i en el lloc dels fets, i que una burilla trobada a la zona, amb ADN, no pertany a ell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia