Detingut l'alcalde de Polop com a presumpte inductor de la mort del seu antecessor

La jutgessa de la Vila Joiosa ordena la seua detenció després d'escoltar els presumptes sicaris

L'actual alcalde de Polop, Juan Cano, ha sigut detingut aquesta matinada com a presumpte inductor de l'assassinat del seu antecessor en el càrrec, Alejandro Ponsoda. La jutgessa de la Vila Joiosa que instrueix el cas n'ha ordenat la detenció després d'haver efectuat els pertinents interrogatoris al presumptes sicaris que van donar mort a Ponsoda i a un dels socis del club d'alternar de Finestrat, on es van celebrar les reunions per planificar l'assassinat.

La Guàrdia Civil ha realitzat els corresponents escorcolls al domicili del primer edil i, seguidament, l'ha traslladat a la Comandància d'Alacant, on haurà de prestar declaració abans de posar-lo a disposició judicial.

Des que es van produir les primeres detencions —ja en van set— Cano havia mostrat la seua repulsa pel crim i havia demanat l'empresonament dels culpables.

Suspés de militància

El Comité de Drets i Garanties del PP del País Valencià ha procedit a la suspensió cautelar de militància Juan Cano, situació que es mantindrà o no «segons siguen els resultats de la investigació», afirma un comunicat del PP firmat pel president del citat comité, Juan Rodríguez Marín.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.