Successos

Un home, greu en estavellar-se amb el seu ultralleuger

L'accident va passar ahir al matí a la zona del Molí d'en Puigvert de Palafolls

La víctima està ingressada a Can Ruti

El pilot d'un ultralleuger està en estat greu a causa de l'accident que va tenir ahir al matí a la zona del Molí d'en Puigvert de Palafolls. L'home, de 44 anys, s'hauria estavellat al terra amb l'aparell perquè no hauria pogut maniobrar-lo amb èxit per culpa d'un cop de vent, segons els primers indicis. El sinistre va passar cap a dos quarts de dotze del migdia i fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar unitats del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), els Mossos, la policia local i dues dotacions de bombers, a banda d'un helicòpter medicalitzat provinent de Girona, que va traslladar la víctima a l'hospital Germans Trias i Pujol de Badalona amb pronòstic greu.

Es dona el cas que aquest no és l'únic accident recent d'aquest tipus d'aparells al municipi. Segons Ràdio Palafolls, a principi del desembre passat un ultralleuger en què viatjaven dues persones també va col·lidir contra un camp agrícola a tocar de Malgrat, però els seus ocupants, de 50 i 37 anys, van quedar ferits de menys gravetat. En aquella ocasió l'aparell va tenir una aturada tècnica en el motor quan volava a uns 250 metres del terra. El pilot va poder maniobrar l'ultralleuger i fer un aterratge d'emergència.

D'altra banda, l'episodi més greu d'accident viscut en aquesta zona va ser el setembre del 2007, quan dues persones van morir en estavellar-se l'avioneta en què viatjaven en un espai de bosc entre Blanes i Tordera. El pilot tenia 48 anys i era un professional experimentat, i el copilot en tenia 46 i era del Prat de Llobregat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia