Successos

Una dona s'estimba a Cadaqués i es fereix greument

Els bombers la van haver de rescatar després de caure daltabaix d'un talús al costat de la carretera de Portlligat

Una dona japonesa de 54 anys va resultar ferida greument dissabte al vespres després que s'estimbés, anant a peu, daltabaix d'un talús al costat de la carretera de Portlligat, a la zona de sa Rierassa.

Els Bombers van rebre l'avís de l'accident a dos quarts de vuit del vespre i hi van enviar quatre dotacions, que van haver de treballar en el rescat amb la dificultat que a aquella hora ja era fosc, afegida al mal accés per arribar al lloc on havia caigut la dona, a entre 4 i 10 metres.

Els bombers van aconseguir treure la dona ferida i pujar-la fins al punt de la carretera on la van poder atendre els sanitaris del SEM, que, en una primera valoració, van determinar que podia tenir trencats els dos peus.

La ferida va ser traslladada amb ambulància fins a l'hospital de Figueres.

El 20 d'octubre de l'any passat un turista francès de 64 anys va morir després de caure des de dalt d'un mur del costat de la carretera a les roques del costat del mar, a la zona del passeig de Colon de Cadaqués. L'home havia pujat dalt del mur amb la intenció de fer-se una fotografia i es va desequilibrar i va caure a les roques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia