Successos

Detingut un lladre que es va ferir en un robatori a Forallac

En poca estona, va intentar entrar en un bar i es va endur els diners de la caixa d'una benzinera

Va destrossar un vidre de la gasolinera amb un objecte contundent i es va fer talls als braços i a les mans

La gravació de les càmeres de seguretat, la col·laboració ciutadana i la ràpida mobilització policial van permetre detenir l'autor de dos robatoris amb força, a Fonteta. Els fets es van produir dilluns de la setmana passada a la matinada. L'acusat va actuar primer en un bar i, posteriorment, va entrar en una benzinera, on es va tallar amb els vidres que havia destrossat per poder irrompre a dins. Un testimoni va veure, en un principi, un vianant caminant de manera sospitosa per les proximitats d'un bar de Fonteta i va avisar per prevenció el propietari del negoci, ja que el coneix. L'amo es va dirigir al local i va comprovar que algú havia intentat accedir-hi. Un desconegut havia desconnectat els fusibles i havia forçat una finestra fent palanca. A part d'ocasionar-hi desperfectes, no es té constància que acabés sostraient res de l'establiment de restauració.

Es va donar la circumstància que, poca estona més tard, els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal van rebre un avís d'una central receptora d'alarmes, des de la qual es va avisar que s'havia activat el dispositiu de seguretat d'una benzinera de la mateixa població. La patrulla es va adreçar a la gasolinera i va observar que havien fracturat un vidre colpejant-lo amb un objecte contundent i s'havien emportat els diners de la caixa registradora. El responsable dels fets s'havia tallat amb els vidres, ja que es van trobar restes de sang al lloc. Va quedar enregistrat, a més, per les càmeres de seguretat i, gràcies a les imatges, els investigadors van esbrinar la seva identitat.

El mateix dia 27, els Mossos van localitzar a la Bisbal el sospitós, que presentava ferides de talls als braços i les mans que encara s'estaven cicatritzant. Davant les evidències, va ser detingut per dos robatoris, un dels quals en grau de temptativa. Es tracta d'un home de 31 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut. L'investigat, a qui consten antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, que en va decretar la posada en llibertat amb càrrecs.

LA DATA

27.02.17
Els Mossos van arrestar l'acusat a la Bisbal per dos robatoris, un dels quals en grau de temptativa.

LA XIFRA

31
Anys té l'home que està sent investigat per aquests episodis. Va quedar en llibertat per ordre judicial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia