Un incendi en una ferreteria de Mont-roig obliga a desallotjar cinquanta veïns

Un incendi en una ferreteria al carrer Cambrils de Mont-roig del Camp va obligar ahir a desallotjar cinquanta veïns dels edificis propers. Les flames van començar a un quart de quatre de la matinada, però, a causa dels productes que es guardaven a l'interior de la ferreteria, les tasques d'extinció van ser complicades. Segons va explicar l'alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, «en un moment estava gairebé controlat, però es va trencar el sostre, i l'incendi va tornar a créixer». Al voltant de les dotze del migdia, els bombers van donar el foc per controlat, tot i que no es va considerar extingit fins a les sis de la tarda. L'incendi no va provocar ni ferits ni intoxicats, tot i que una dotació del SEM es va desplaçar fins a Mont-roig per prevenció. Pel que fa als bombers, fins a 18 vehicles van estar-hi treballant.

Les famílies desallotjades, a les quals l'Ajuntament va oferir el poliesportiu com a allotjament provisional, van poder tornar a casa poc després de les dues del migdia. Tot i això, un tècnic municipal va revisar l'estructura de la ferreteria i la va considerar inestable, per la qual cosa romandrà tancada. En els pròxims dies s'iniciaran les investigacions per descobrir l'origen del foc.

Els bombers també van apagar ahir un incendi a Vila-seca, on uns treballs de soldadura van provocar un foc en una estructura en obres. Un altre incendi va afectar una masia deshabitada a Valls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.