Successos

A presó acusat d'haver estafat 60.000 euros a dones

L'home simulava tenir un alt nivell adquisitiu als webs de contactes

Una jutgessa de Sant Feliu a enviat a presó un home de 43 anys, veí de Vitòria, acusat d'haver estafat 60.000 euros a dones amb qui es posava en contacte a través de webs de contactes. L'acusat simulava tenir una posició econòmica elevada fent-se passar per mànager de promeses del futbol o oficial de salvament marítim.

El presumpte estafador entrava en contacte amb dones solteres d'entre 35 i 45 anys i quan aconseguia establir una relació d'amistat demanava diners en efectiu a les víctimes per poder fer la reserva d'un viatge junts que mai no s'arribava a fer. L'home donava noms falsos i tenia diversos números de telèfon. Finalment, els investigadors van relacionar la identitat de l'home, que va ser identificat a Sant Joan Despí, amb cinc estafes denunciades a Catalunya: dues a Barcelona, una a Sant Joan Despí, una a Martorell –de 40.000 euros– i una a Granollers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia