Successos

Un premi de loteria de tres milions d'euros, a Llançà

Ha estat repartit des de l'administració 1, El Cavallet d'Or

Hi va haver una encertant de la Bonoloto de dijous

L'afortunada havia fet l'aposta per Internet

Una important pluja de diners ha repartit l'administració de loteria número 1 de Llançà. L'establiment agraciat, El Cavallet d'Or, està situat al número 11 del carrer Nicolás Salmerón. A una clienta li han tocat 2.929.055,17 euros amb el sorteig de la Bonoloto del dijous 23 de març. L'afortunada havia fet l'aposta a través de la pàgina web de l'administració. La combinació que va escollir i que li ha reportat aquest gran premi de la primera categoria va ser la següent: va marcar els números 12, 16, 17, 18, 39 i 40. Segons va explicar el propietari, Albert Farjas, es va adonar abans-d'ahir a quarts de dotze de la nit que hi havia una combinació guanyadora. Després de validar que hi havia hagut sis encerts d'una aposta, va trucar per telèfon a l'afortunada per comunicar-li: “Quan li vaig dir que s'havia emportat el pot que hi havia d'aquest premi màxim, es va quedar sense paraules. Estava sorpresa, emocionada i, fins i tot, plorava”.

El Cavallet d'Or va obrir el 1985. Es deia inicialment Loteries Farjas. El 1999, però, hi va haver un fet transcendental per a l'establiment. Un pescador els va obsequiar amb un cavallet de mar i els va assegurar que els hi portaria sort. “Aquest regal ens va agradar molt i, des de llavors, no hem parat de repartir il·lusió i premis”, explica Farjas. Entre els més recents, aquest Nadal passat també van repartir sort, ja que van vendre un dècim d'un cinquè premi de la Loteria Nacional, amb el número 22259.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.