Successos

Volen 22 anys per a l'acusat del crim al Port Olímpic

La fiscalia demana 22 anys de presó per al presumpte autor de l'homicidi d'un home en una discussió, el gener de l'any passat al Port Olímpic de Barcelona, crim que va desembocar en un enfrontament entre dos clans gitanos rivals del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. En el seu escrit de qualificació, el ministeri públic demana també penes de cinc anys de presó per a dos acompanyants del presumpte homicida que, en el transcurs de la discussió, van copejar i van ferir amb objectes tallants la víctima, pertanyent al clan gitano conegut com els Baltasares. Aquest assassinat i l'aplicació de la llei gitana van comportar l'èxode d'un miler de gitanos, tant de la Mina com del barri badaloní de Sant Roc. I és que el crim, perpetrat presumptament per Luis Cortés, membre de la família dels Pelúos de la Mina, va provocar que aquest clan gitano abandonés el barri de per por de les represàlies arran de l'enfrontament generat amb els Baltasares.

El ministeri públic demana també que al presumpte homicida, que serà jutjat per un jurat popular, se li prohibeixi aproximar-se a menys de mil metres dels familiars de la víctima o comunicar-se amb ells per un període de deu anys. També sol·licita el fiscal que el suposat homicida indemnitzi amb 400.000 euros en total la dona, els dos fills i la mare del difunt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia