Successos

successos

accident mortal

Mor en caure mentre podava un llimoner, a Llançà

L'home, de 67 anys i veí de Montcada, va perdre l'equilibri quan l'escala on estava enfilat va relliscar, al seu domicili de la urbanització Fané de Baix

Surt de l'hospital la jove que va caure d'un tercer pis a Pals

Un veí de Montcada i Reixac va morir ahir en un accident domèstic a Llançà. Els fets van passar a mitja tarda a la urbanització Fané de Baix. Dionisio Garrido, de 67 anys, estava fent tasques de manteniment de jardineria a la seva propietat, on estava passant el pont amb la seva família a la Costa Brava. L'home es va enfilar en una escala per podar les branques d'un llimoner. Desgraciadament, l'escala va patinar, Garrido va perdre l'equilibri i va caure des d'una alçària de tres metres fins a terra. L'home es va donar un cop al cap contra la vorera del carrer, segons van apuntar fonts pròximes al cas.

Efectius de la policia local de Llançà, els Mossos d'Esquadra i equips del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc de l'accident. Els sanitaris van atendre l'home de seguida fins al punt de poder-lo estabilitzar. També s'hi va desplaçar un helicòpter del SEM que va aterrar, amb molta perícia del pilot, en un dels carrers estrets de la urbanització. Però, malgrat les tasques de reanimació i la rapidesa dels efectius a l'hora d'assistir i traslladar l'accidentat, l'home va tenir una aturada cardíaca i els sanitaris ja no el van poder reanimar, i va acabar morint.

Millor fortuna ha tingut la jove que diumenge a la tarda va caure d'un balcó d'uns apartaments de Pals i que ahir va sortir de l'hospital després d'un gran ensurt. Els fets van passar pels volts de les set de la tarda quan la dona, de 35 anys, estava allotjada en una habitació de l'hotel apartament Golf Beach. Segons fonts pròximes a la investigació, la dona, que anava beguda, era al balcó d'un tercer pis i va caure al buit des d'una alçària de cinc metres.

Es van desplaçar fins al lloc dels fets efectius policials i del SEM, que van traslladar la dona en estat menys greu a l'hospital Doctor Josep Trueta. Afortunadament, l'incident va acabar en un ensurt, ja que ahir els metges li van donar l'alta i la jove va sortir de l'hospital.

LA XIFRA

3
metres
. És l'alçària des de la qual va caure l'home mentre estava fent tasques de manteniment al seu domicili


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia