Successos

Successos

Mor un home en un foc a casa seva a Tossa de Mar

La víctima va sortir al balcó a demanar auxili però va tornar a la cuina, on va començar el foc, que el va atrapar

Un home de 39 anys, Luis Ortiz Marín, va morir dimarts a la nit en un incendi al seu pis, situat en un bloc de quatre plantes al número 12 de l'avinguda Ferran Agulló de Tossa de Mar. La víctima, que feia anys que treballava de cambrer a Tossa i vivia sol, va sortir al balcó per demanar auxili perquè se li havia encès la cuina i després va tornar cap a l'interior de l'habitatge. Els veïns van trucar a emergències (els Bombers van rebre l'avís a les 23.51 h) i vuit camions dels Bombers es van traslladar al lloc de l'incendi. Però quan hi van arribar l'inquilí era mort, estès de bocaterrosa al terra de la cuina, i el cos estava pràcticament calcinat. La hipòtesi és que quan va entrar a la cuina va caure inconscient per culpa de la gran fumarola que s'havia concentrat a la cuina i que després el van agafar les flames, que van consumir tota la cuina, la qual donava a un cel obert que va fer de xemeneia i va contribuir a l'expansió de les flamarades. Com a mesura de precaució, els Mossos van evacuar les 15 persones que resideixen al mateix edifici. A dos quarts d'una, els bombers ja tenien el foc extingit. Després de ventilar i comprovar que no hi havia danys estructurals, a quarts de tres de la matinada, la resta de veïns va poder tornar a entrar.

Ara s'investiguen les causes de l'incendi, que, a priori, es pressuposa que va començar quan es va encendre una paella o cassola que la víctima tenia al foc, que les flames van arribar a l'extractor de fums i d'aquí es van estendre. Les rajoles de la cuina també es van descalçar per les altes temperatures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia