Successos

Un menor en estat crític en caure d'una teulada

Un nen de 13 anys de Montcada i Reixac està ingressat a l'hospital de Sant Pau de Barcelona després d'haver caigut des de dalt de la teulada d'una antiga fàbrica d'aquesta localitat vallesana.

Els fets van tenir lloc diumenge passat cap a les sis de la tarda quan el noi va enfilar-se a dalt del sostre de l'antiga fàbrica Panreac de la localitat, al carrer Quarters de la Font Pudenta, amb un amic. Segons van informar fonts dels serveis d'emergències, la uralita de la part superior de la nau, que actualment està en desús, va cedir.

Va ser llavors quan l'infant va precipitar-se a l'interior de la fàbrica des d'una altura de vuit metres. A causa de l'impacte va resultar ferit amb un traumatisme cranioencefàlic i es va fracturar una cama. Va ser el company del noi qui va alertar la policia local i es va organitzar un dispositiu d'evacuació en què va participar un helicòpter de Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Segons van explicar fonts dels bombers, per poder accedir a l'interior de la fàbrica abandonada on va caure el noi va ser necessari forçar l'entrada que estava tancada. A causa del greu estat en què estava el menor, es va mobilitzar un helicòpter del SEM i se'l va traslladar a l'hospital de Sant Pau de Barcelona, on continua ingressat en estat crític.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia