Successos

l'accident de l'inflable

Tres menors morts en els últims 14 anys

Una cinquantena de nens han resultat també ferits a tot l'Estat mentre jugaven en un castell inflable, des del 2003

Instal·lacions recreatives aparentment inofensives, però que poden tenir un grau de perillositat més alt del que generalment sembla. Almenys tres menors han mort i uns cinquanta han quedat ferits en accidents registrats els últims catorze anys en castells inflables arreu de l'Estat. A banda del cas de Caldes, el 17 de febrer del 2016 un nen de 4 anys va perdre la vida per les ferides causades en caure-li a sobre un altre menor en un castell inflable, a la localitat sevillana de La Rinconada. També, el 15 de juliol del 2003, una nena de 5 anys va morir en fracturar-se una vèrtebra cervical en un inflable que no tenia llicència i que estava muntat a Puerto Rico, al sud de Gran Canària. Un incident més recent va succeir el desembre passat, quan va bolcar una atracció inflable en una àrea de servei de l'A-4 a Marmolejo (Jaén) i va deixar ferits set nens d'entre 8 i 10 anys. No estava ben fixada, per la qual cosa una ratxa de vent la va arrossegar.

El 27 d'abril del 2014, 26 persones van quedar lesionades després que el vent elevés unes atraccions inflables a Alacant. Paral·lelament, 4 criatures van quedar ferides el 24 de maig del 2014 a Leganés, quan el castell va bolcar també pel vent. El 4 de gener d'aquell mateix any dos nens d'uns 6 anys van haver de rebre assistència mèdica en caure d'un inflable a Guadalupe (Múrcia) pel mateix motiu: una ràfega de vent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia