Successos

l'accident de l'inflable

Els firaires diuen que els inflables són segurs

Donen d'alta mèdica dos menors més, i tan sols un continua ingressat

L'Associació de Firaries de les Comarques Gironines vol llançar un missatge tranquil·litzador després de la tragèdia del restaurant Mas Oller de Caldes de Malavella, on una nena de 6 anys de Tordera va morir diumenge i sis infants més van resultar ferits. El president dels firaires, Joan Bagó, va remarcar ahir que cada vegada que canvien de població passen tots els controls pertinents. Això suposa, en primer lloc, demanar el permís a l'Ajuntament i, després, entregar un certificat d'un enginyer que avala in situ que la instal·lació s'ha fet correctament. Per últim, recorda que sempre s'ha de tenir contractada una assegurança de responsabilitat civil. “Els inflables són segurs, la gent no ha de patir perquè fem les coses ben fetes”, manifesta Bagó.

Recel per contractar-ne

Els firaires temen que el cas de Caldes pugui despertar recels entre les famílies i els mateixos ajuntaments que contracten atraccions. Bagó també remarca que totes les atraccions estan sempre sota vigilància i que, per exemple, si s'aixeca vent opten de seguida per desmuntar l'inflable. Ara per ara, no els consta que cap municipi gironí hagi renunciat a atraccions.

Els cinc menors que van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona ja han estat donats tots d'alta mèdica. A l'hospital Parc Taulí de Sabadell continua ingressat en estat greu però amb evolució favorable l'altre nen de 9 anys ferit en l'accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.