Successos

policial

operació antidroga

Sis detinguts a l'Alt Maresme en una operació antidroga

La Guàrdia Civil i les policies locals van trobar plantacions de marihuana a Palafolls, Malgrat de Mar i Santa Susanna

Sis detinguts és el balanç provisional d'una operació antidroga dirigida per la Guàrdia Civil, ahir, a tres poblacions de l'Alt Maresme que estarien vinculats al tràfic de drogues. Durant tot el dia agents del cos, amb la col·laboració de les policies locals de Palafolls, Malgrat de Mar i Santa Susanna, van escorcollar diversos immobles, la majoria ubicats en urbanitzacions, on es van localitzar instal·lacions preparades pel cultiu de marihuana. Fonts de la Guàrdia Civil només van confirmar que hi havia una operació antidroga en marxa i que s'havien fet registres a sis cases: dues a Malgrat, a la zona del Turó d'en Serra, tres a Palafolls, al barri de Sant Lluís, a la urbanització Ciutat Jardí i al centre, a tocar de la biblioteca, i encara una més al carrer Romaní, a la urbanització Vall de Santa Susanna. Tot sembla indicar que els detinguts podrien pertànyer a una mateixa xarxa de cultiu i distribució de marihuana. Fonts policials van confirmar que la majoria de les cases escorcollades es troben en zones molt tranquil·les, amb poc trànsit i que facilitarien l'activitat sense aixecar sospites.

La col·laboració de les policies locals en el cas va ser decisiva, en especial, la de la unitat K9 de Malgrat de Mar, que va ajudar a localitzar la droga. Els detinguts de Palafolls i Malgrat van ser traslladats inicialment a la comissaria de Malgrat i el de Santa Susanna va passar les primeres hores a la seu de la policia del municipi. Posteriorment, tots haurien estat conduïts a les instal·lacions que la Guàrdia Civil té a Premià de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia