Successos

Successos

Divuit detinguts en una gran operació antidroga a Tarragona

Un centenar d'agents dels Mossos d'Esquadra van efectuar ahir al matí nou escorcolls, sobretot al barri de Sant Salvador

Els presumptes implicats estarien relacionats amb un cas de venda de cocaïna i marihuana

Macrooperació dels Mossos d'Esquadra ahir al matí a Tarragona contra la venda de droga. Els agents van efectuar un total de divuit detencions, segons van confirmar fonts properes al cas, i van escorcollar fins a nou immobles a la ciutat, sobretot al barri de Sant Salvador. Les actuacions es van fer per ordre del jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona, que ha ordenat el secret de sumari del cas.

Hores d'escorcolls

L'operació dels Mossos d'Esquadra va començar cap a les cinc de la matinada i hi van intervenir prop de cent agents, a més de la Guàrdia Urbana de Tarragona, que també va col·laborar en l'acció. La majoria d'actuacions es van concentrar al barri de Sant Salvador, especialment en immobles a l'avinguda Pins i a l'avinguda de Pallaresos. Tot i això, els Mossos també van entrar a escorcollar immobles en d'altres punts de la ciutat, com ara el carrer Reial, a la Part Baixa de Tarragona.

En tots els casos, l'actuació estava vinculada amb la venda al detall de droga. En concret, es tractaria d'un cas relacionat amb el subministrament de cocaïna i marihuana, motiu pel qual els divuit detinguts estarien acusats d'un presumpte delicte contra la salut pública.

En l'operació, que es va allargar diverses hores, hi van intervenir efectius de l'àrea d'investigació criminal de la brigada mòbil de l'àrea regional de recursos operatius (ARRO), de l'àrea de seguretat ciutadana i de la unitat canina dels Mossos d'Esquadra.

Mentre es feien els escorcolls, a més, un helicòpter es va encarregar de sobrevolar l'àrea on s'estava produint l'operació policial per tal de controlar-ne el desenvolupament.

A banda dels nou immobles que ahir es van escorcollar, els Mossos d'Esquadra també van inspeccionar vehicles, i fins i tot la grua es va emportar un cotxe vinculat amb els detinguts.

Segons va informar l'ACN, els escorcolls –que es van iniciar quan encara era de nit– van generar una gran expectació al barri de Sant Salvador, on són habituals les queixes dels veïns per problemes de seguretat.

L'operació policial es manté encara oberta i, per tant, no es descarta que es puguin produir més escorcolls i detencions en els pròxims dies.

LA XIFRA

9
immobles
van ser escorcollats ahir pels Mossos d'Esquadra per un cas de venda de cocaïna i marihuana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia