Successos

Successos

Rescaten el cos d’un veí d’Arenys de Mar ofegat davant de l’estació

Efectius de la policia local, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i una embarcació de la Creu Roja van participar ahir al matí en el rescat del cos sense vida d’un veí d’Arenys de Mar de 74 anys que va aparèixer ofegat davant de l’estació de tren.

En aquest tram no hi ha platja, i l’escullera de roques queda a prop del camí en direcció a Caldetes molt transitat com a passeig i des d’on diversos veïns van alertar la policia de la presència del cos sense vida que flotava a l’aigua.

Les investigacions policials hauran de determinar la causa de la mort però tot apuntava que l’home s’hauria trobat malament i hauria tingut un infant quan havia sortit a nedar des de la platja de la Picòrdia.

En el moment de l’avís, els cossos d’emergència es van desplaçar fins al lloc dels fets i van acordonar la zona en espera de l’arribada dels serveis forenses i del jutge encarregats de l’aixecament del cadàver.

Un familiar de la víctima es va apropar fins al lloc dels fets i hauria verificat la identitat del veí que va perdre la vida. Des de l’Ajuntament, es va oferir el suport psicològic necessari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]