Successos

policial

conducció temerària

Persecució de pel·lícula d’un camioner temerari

La policia de Blanes va començar a anar-li a la saga a mitjanit, quan va envestir un cotxe aparcat, i no el van poder atrapar fins tres hores més tard a Palafolls i havent deixat un rastre de destrosses

Persecució de pel·lícula entre la Selva i el Maresme, amb participació de policies locals de Blanes i Palafolls i mossos de les dues comarques, per atrapar un camioner temerari que va deixar un rastre de destrosses per la ruta on va passar. El xofer, un estranger resident a Lloret, va acabar detingut i el camió, d’una empresa de lloguer sevillana, encastat en un fanal.

La història va començar dilluns a la mitjanit quan un camió petit va ventar una trompada a un cotxe que estava estacionat al barri dels Pins i no es va aturar. L’amo del cotxe xafat ho va veure, va trucar a la policia i els va donar les dades del camió. Poca estona després, un policia va veure el camió, amb restes de pintura del cotxe que havia envestit, aparcat al passeig Marina. El xofer no era a dins i, tot i que la policia va fer un rastreig per la zona per si el trobava, no el van veure. Tampoc van tenir opció d’immobilitzar el vehicle amb un parany perquè era un camió. A les dues i vint minuts de la matinada, una patrulla va tornar a veure el camió que ja estava en marxa al carrer Maresme, molt a prop del lloc on havia estat estacionat. Anava en direcció al barri de Quatre Vents. Van provar d’aturar-lo. Sense èxit. El xofer va començar a fugir i es va ficar a la carretera de Blanes a Tordera, on va girar per tornar en direcció a Blanes. Una segona patrulla es va incorporar a la persecució i va entravessar el cotxe per intentar obstaculitzar el pas del fugitiu. El camió, però, va aconseguir esquivar-lo i va continuar fugint a tota velocitat. Una altra patrulla es va incorporar a la persecució. El camió fugitiu va entrar al barri Mas Moixa en contra direcció i va envestir un altre cotxe aparcat. No es va aturar i va seguir en direcció a la carretera de Malgrat. Va fer un canvi de sentit i va agafar la GI-682 en direcció a Palafolls. Anava fent girs bruscos d’esquerra a dreta perquè els cotxes policials no el poguessin avançar. En veure que anava en direcció Palafolls, la policia local va demanar ajuda a la policia local de Palafolls i també als Mossos de Pineda. Mentrestant, la policia de Blanes l’anava perseguint tot cridant per megafonia que s’aturés. El xofer no els va fer ni cas. Va arribar a Palafolls, es va ficar en un carrer contra direcció i va xocar contra diversos cotxes que hi havia aparcats. Finalment va xocar amb un fanal, el va mig tombar i allà va quedar encastat i va haver d’aturar-se per força. Però el xofer va baixar i va continuar fugint a peu. Un caporal i un agent el van aconseguir atrapar i, tot i que va oferir molta resistència, finalment el van poder immobilitzar i li van comunicar que estava detingut. Després el van entregar als Mossos, que es van fer càrrec d’acabar les diligències i de passar-lo a disposició judicial. Al jutge li van aportar també un vídeo de la persecució que un dels agents van enregistrar amb el mòbil.

LA XIFRA

3
hores
van tardar les policies locals de Blanes i Palafolls i els Mossos de la Selva i el Maresme a aturar un camió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia