Successos

tribunals

Jutjat per abús a una menor captada al xat

L’acusat i la noia de 14 anys eren de Badalona i es van trobar a Maçanet

L’Audiència de Girona ha jutjat Yujie Xu, acusat d’abusar sexualment d’una menor de 14 anys, a qui havia conegut a través d’un xat. Els fets van tenir lloc el març de l’any passat en un paratge de Maçanet de la Selva. Tant l’acusat com la menor són de nacionalitat xinesa i van fer-se amics per Internet, a través d’una pàgina que posa en contacte gent d’aquesta comunitat. El jove, que aleshores tenia 19 anys i que viu a Badalona, va anar fins a Maçanet en autobús. Quan passejaven per una zona boscosa a tocar del polígon, la fiscal sosté que el processat va intentar mantenir relacions sexuals amb la noia i va acabar obligant-la a fer-li una fel·lació. Ahir, davant el tribunal, Yujie Xu es va negar a respondre a les preguntes de la fiscal. Només ho va fer a les del seu advocat. Mitjançant una intèrpret, l’acusat va respondre a totes les qüestions de la defensa amb un únic monosíl·lab. “No”, va repetir el jove diverses vegades, quan l’advocat li va demanar si havia llançat la menor a terra, si l’havia forçat perquè mantinguessin relacions sexuals i si l’havia obligat a fer-li una fel·lació.

El jove s’enfronta a una condemna de 13 anys i mig de presó, a passar-ne 5 en llibertat vigilada i a pagar 10.000 euros d’indemnització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia