Successos

Successos

Detinguda a Barcelona part d’una xarxa que traficava amb cocaïna i marihuana

Agents de la Policía Nacional han detingut 12 persones a Pontevedra, Madrid, Barcelona i Gijón després de desmantellar una organització de narcotraficants que es dedicava a introduir a Espanya cocaïna procedent de Sud-amèrica impregnada en equipatges. En total, s’han intervingut 10,5 quilograms de cocaïna. Segons ha informat la policia en un comunicat, els arrestats també es dedicaven al cultiu de marihuana a Terrassa i Premià de Mar (Barcelona), on es van trobar més de 400 plantes.

A l’Estat, un químic s’encarregava de preparar la droga per a la seva venda, extraient-la i adulterant-la en un laboratori clandestí a Torrejón d’Ardoz (Madrid).

Les investigacions es van iniciar el passat mes de març quan els agents de l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas van detectar en el control d’entrada una dona, procedent d’un vol de Sao Paulo (Brasil), que portava un equipatge amb sis quilos de roba impregnada en cocaïna.

Un altre membre de l’organització, que es trobava en la terminal d’arribades esperant la dona i que havia de recollir l’equipatge i traslladar-ho als membres del grup –per l’extracció de la droga–, també va ser detingut.

A l’abril els investigadors van arrestar el líder de la xarxa en una estació d’autobusos madrilenya quan tornava de recollir a l’Aeroport del Prat de Barcelona una maleta plena de droga. Aquesta persona la portava a Madrid per a la seva extracció i adulteració, procés que es duia a terme el laboratori clandestí de Torrejón d’Ardoz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.